W naszym stadium rozwoju sojuszu jest trochê monotonnie, wiecie cisza nic sie nie nie dziejê, wiêc postanowi³em to zmieniæ. W tym w±tku chcê aby ka¿dy kto chce co¶ napisa³ od siebie. Ja zacznê.
Jestem zwyk³ym cz³owiekiem w sensie materialnym, czyli nie bogaty nie biedny jak wiêkszo¶æ obywateli polski. Interesujê sie informatyk± oraz astronomi± (czekam na za³ogow± wyprawê na marsa, która ma wydarzyæ siê ok. 2030 r. , kiedy zostanie ukoñczona budowa promu kosmicznego na orbicie oko³o ziemskiej). I tak tego nikt nie przeczyta ;P ale mam nadziejê ¿e kto¶ te¿ co¶ napisze. ;D
no to bêde drugi, hmm u mnie bardziej pasuje stwierdzenie ze jestem. Zwiedzam sobie ¶wiat no motorze (honda shadow VT 600), jak i kiedy nie ma jakiego¶ wypadu odpalam ku¼nie i siê bawie, g³ównie dla bractw rycerskich i druzyn wczesno¶redniowiecznych.
Masz na my¶li te ciê¿kie ¶redniowieczne zbroje które mo¿na sobie podziwiaæ na pokazach np. co roczne bitwie pod grunwaldem ? To pewnie nie jest ³atwe zadanie by takie co¶ zrobiæ ?