Witam.
Mia³bym tak± propozycjê ze wzglêdu na nasze uniwersum. Gra tu dosyæ ma³o graczy, ca³a topka jest ju¿ wysoko rozwiniêta i mamy nik³e szanse, ¿eby siê wzbiæ dosyæ wysoko. Proponowa³bym przenie¶æ siê na jaki¶ nowszy serwer - np. Hydrê. Tam mieliby¶my du¿o ³atwiejsze zadanie, zrobiliby¶my ten sam sojusz. Skomentujcie co o tym s±dzicie, bo wed³ug mnie gra na tym uniwersum mo¿e byæ tylko dla zabawy, a nie próby osi±gniêcia wysokiego miejsca.
Nie gwarantujê, ¿e tam bêdzie o niebo lepiej, ale na pewno wyjdziemy na tym lepiej ni¿ tutaj. Teraz sobie za³o¿y³em konto na Hydrze, jest ponad 6k graczy, najlepszy kole¶ ma 20k punktów, wiêc to nie jest tak du¿o. Mogliby¶my zacz±æ i spróbowaæ powalczyæ o jakie¶ dobre miejsce. Przeniesienie ma te¿ dobre strony - poszliby tylko Ci aktywni sojusznicy, przez co byliby¶my bardziej zorganizowanym sojuszem. Poczekajmy jeszcze na wiêcej wypowiedzi i zobaczymy.
Edit.
Na uniwersum 66. jest ponad 9k graczy, ale wydaje mi siê, ¿e na Hydrze bêdzie ³atwiej.
Ostatnio edytowany przez karkam13 (2010-07-31 09:29:09)
Tak, ale nick i has³o mog± byæ takie same.
Nazwa sojuszu bêdzie taka sama?
edit
Wys³a³em ju¿ podanie, teraz trzeba og³osiæ to ca³emu sojuszowi. Zajmiesz siê tym czy ja mam to zrobiæ?
Ostatnio edytowany przez karkam13 (2010-07-31 09:42:08)
Mo¿e byæ inna, ale trzeba by by³o co¶ wymy¶leæ. Ten tu sojusz to przymusowa masówka. Tu graja kilka osób i takich tylko zaprosilem i jak sam widzisz nikogo nie obchodzi czy jest w UN czy jest w sojuszu NooBy wymiataj± .
Te¿ prawda, we¼ tylko tych najbardziej zaufanych i aktywnych. Gdy siê trochê rozwiniemy, to ja popróbujê popisaæ o jak±¶ fuzjê.
nie g³upi pomys³ ale ja niestety siê nie przeniosê zabawê z ogame zacz±³em 4 lata temu pó¼niej mia³em przerwê ponad rok i teraz wróci³em i mam zamiar powalczyæ o co¶ tutaj jak zaczyna³em tez nie bylem w najsilniejszym sojuszu ale po kilku miesi±cach wraz z 2 zaprzyja¼nionymi sojuszami rozwalali¶my pierwsza 10 topki je¿eli by siê przy³o¿yæ to i tu mo¿na taki efekt uzyskaæ
Pozdrawiam i ¿yczê milej gry na innym UNI
Szkoda, by³e¶ jednym z tych graczy, do których mieli¶my napisaæ.
Ja nadal tutaj gram, ale jak ju¿ siê rozwinê dobrze na Hydrze, to przestanê. Jak chcesz to bêdê Ci potem surowce wysy³a³. Lepiej oddaæ Tobie ni¿ czekaæ a¿ kto¶ je sam zabierze.
edit
Praktycznie to zostaniesz sam w sojuszu. Nie wiem czy zostajesz, czy idziesz do innego, ale powodzenia w dalszej grze.
Ostatnio edytowany przez karkam13 (2010-07-31 11:45:17)